Maaike Krielaart" /> Skip to content

Deelname Als je uit elkaar gaat netwerkbijeenkomst

Tijdens de Week tegen Kindermishandeling organiseert het Regionaal Expertisecentrum een netwerkbijeenkomst voor professionals, beleidsmakers en ambassadeurs die zich sterk maken in de strijd tegen kindermishandeling. Als je uit elkaar gaat is er ook bij! Wij geven twee verschillende workshops, en er is een informatietafel over scheiden.

Alsjeuitelkaargaat

Informatietafels over het thema scheiden, o.a.: Gezinsadvocaat, ROTS, Kind en scheiden, Ouderbijeenkomsten, Villa Pinedo, ‘Alsjeuitelkaargaat’ Waalwijk.

  • 15.45 – 16.15 uur Uit elkaar via de wijkrechtspraak.
    Cees van Leuven en Sandra Timmermans nemen jullie mee in de nieuwe (gezins)scheidingsroute binnen de wijkrechtspraak.
  • 16.20 – 16.50 uur Villa Pinedo.
    Door middel van een film en een eigen verhaal word je meegenomen in de ervaringen van kinderen waarbij ouders gescheiden zijn. Hoe kunnen we dit inzetten in de regio Hart van Brabant?

Programma netwerkbijeenkomst

Van 15.00 tot 21.00 uur is er een interessant programma, met een divers aanbod. Er is een informatiemarkt, workshops en een interactieve bijeenkomst met onder andere een lezing van Peter Dijkshoorn.

Ben jij erbij? Binnenlopen kan gedurende het hele programma. Wil je gegarandeerd een plekje bij de verschillende programmaonderdelen? Meld je dan aan via de website van het Expertisecentrum