Martijn Homan" /> Skip to content

Online vragenuurtje voor gescheiden ouders

Op woensdagavond 4 oktober organiseert Villa Pinedo alweer het 3e online vragen uurtje voor gescheiden ouders (en iedereen daaromheen). Dit keer met het thema ‘Bij mij thuis’, het thema van de Kinderboekenweek dit jaar. 

Niet voor niets is ‘gevolgen voor kinderen scheiding’ een van de meest gebruikte zoektermen rondom scheiden. Volwassenen willen hen zo graag alle pijn besparen! Maar hoe werkt dat nu in de praktijk? Gewoon thuis, in het dagelijks leven?

Een kleuter van 4 ervaart de scheiding van zijn of haar ouders heel anders dan een puber van 14. Wat is belangrijk om rekening mee te houden als ouder? Waar hebben kinderen per leeftijd specifiek behoefte aan? En hoe kan jij ouders en kind(eren) daarbij ondersteunen?

Tijdens het eerstvolgende online vragenuurtje gaan opvoedkundige en kinderpsycholoog Tischa Neve (o.a. bekend van tv-programma ‘Schatjes’, Psychologie Magazine en Ouders van Nu) en pedagoog en ervaringsdeskundige Sophie Mulder van Villa Pinedo hierover in gesprek, beantwoorden vragen en geven praktische tips.

Dus, deze uitnodiging is speciaal voor jou en alle inwoners
van de gemeente waar jij werkzaam bent
!
Wie nodig jij uit voor dit online vragenuurtje op
woensdagavond 4 oktober om 20.00 uur?

PS. Het vragenuurtje is volledig kosteloos én anoniem!

Meld je hier aan