Martijn Homan" /> Skip to content

Drie handige apps voor gescheiden ouders

Wanneer je uit elkaar bent kan het soms lastig zijn om het overzicht te bewaren. Jullie hebben samen bijvoorbeeld gekozen voor co-ouderschap. Maar hoe zorg je ervoor dat er geen onbegrip of frustraties ontstaan over de opvoeding van je kinderen. Of hoe kun je je kind helpen om de scheiding beter te begrijpen? Deze handige apps kunnen daar misschien bij helpen!

Famcal

Famcal is ontworpen voor alle families, dus ook die van co-ouders. De app is in het leven geroepen om de band tussen de familie te verbeteren. In de app vind je een gedeelde kalender voor belangrijke data, evenementen, taakjes en notities. Enorm handig om het overzicht te bewaren voor papa en mama.
iOS Google Play

MyBuddy – Villa Pinedo

Voor kinderen van gescheiden ouders komt er veel op ze af. Als hun ouders bijna uit elkaar gaan, net uit elkaar zijn of al een tijdje gescheiden zijn, hebben zij misschien behoefte om hierover te praten. Bij Villa Pinedo kan dat. Zij koppelen hen aan een Buddy voor een luisterend oor, advies en antwoord op vragen via de MyBuddy App.
iOS Google Play

2Houses

De app 2Houses maakt omgangsregelingen eenvoudiger en houdt de kosten voor de kinderen bij in een digitaal kasboekje. Er kunnen ook leukere dingen worden uitgewisseld en de app is tevens verbonden aan een mediator en informatieservice.
iOS Google Play